woensdag 30 april 2014

We waren weer in België

We hebben een heerlijk weekend gehad in België , lekker geluierd en ook nog een paar brocante marken bezocht.Ik ben weer leuk geslaagd. Ik heb onder andere dit sprei gekocht.


Wat mooi he? ik vraag me af hoelang het geduurd heeft om dit te maken . Er zitten duizenden  vasten in. Ongelooflijk. Ik heb hem niet gemeten maar ik denk dat de maat minstens toch wel 1.60 bij 2.00 meter is. Hij past goed op mijn bed , en hangt er zelfs nog wat over. 


Ook kocht ik dit oude mouwenplankje , het is goed gebruikt. 

De 2 kannetjes zijn niet gemerkt maar ik vind ze erg leuk. Het zijn denk ik melkkannetjes maar dat weet ik niet zeker.
En weer een pofferd , dit is nummer vier ....die moet ik ook eens laten staan als ik ze zie , maar ik vind ze zo leuk. Hij koste maar een euro , en ik ben er weer blij mee.

Dit rubberen popje heb ik laatst bij een kringloop gekocht. Ik vind haar niet zo knap....maar hoe haar haar zit heb ik nog nooit bij een pop gezien. Dat maakt haar dan wel weer bijzonder.Ze heeft ook de originele kleertjes aan . Een beeldig seersucker setje , met ondergoed eronder.

Fijne dag en groetjes van Monie


2 opmerkingen:

Jeanet zei

Wowwww wat een superrrr gave sprei is dat en zeker wat een werk heeft daarin gezeten , je andere spulletjes zijn ook om te smullen !!

Groetjes Jeanet

Het lieve hemeltje. zei

Hai Monie,

Oooh wat een sprei!!! echt prachtig.
Nou je bent weer super geslaagd in België en wat een leuke kannetjes ook.
Nou je brengt me wel op een idee hoor met dat mouwplankje ....ik heb er al heel lang eentje in de schuur staan en ik vraag me af of ik hem laatst niet heb weggegooid...ik ga zo snel kijken.
Zou toch zonde zijn nu ik dit zo bij jou zie...
En wat een grappig popje...ik heb het ook nog nooit gezien zo met dat kapseltje...

Liefs, Ciska